Oyun Haberleri

BlizzCon 2009’dan bazı bilgiler



Merlin'in Kazanı

       World of Warcraft, Starcraft ve Diablo gibi ünlü oyunların yaratıcısı olan Blizzard Entertainment’in oyunlarını tanıtmak ve daha geniş bilgiler sunmak için düzenlediği BlizzCon 2009 için olası planlar açıklandı.



       Blizzard’ın CEO’su olan Mike Morhaime’nin söylediği üzere, geçen sene düzenlenen BlizzCon’un tüm biletleri tükenmiş ve ilk 15 dakika içerisinde on beş bin bilet satılmıştı. BlizzCon 2009’da ise katılım taleplerini karşılayabilmek için Anaheim Convention Center’da daha çok yer bulunacak ve söylenenlere göre de ACC’deki salon sayısı 3’ten 4’e çıkarılacak. BlizzCon 2009, 21-22 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ve katılmak isteyenler geçen seneki fuara göre, bu sene 2 ay daha az beklemek durumunda olacaklar.



       Fuarın içeriğine gelecek olursak; katılımcılar Blizzard’ın yapım aşamasındaki oyunlarının ön sürümlerini oynama şansına sahip olacak ve bu oyunlar muhtemelen “Starcraft II: Wings of Liberty” ve “Diablo III” olacak. Bunun yanı sıra, Blizzard çalışanları ile konuşabilme, turnuvalara katılabilme, oyunlara ait eşyaları satın alabilme gibi olanaklar sağlayan birçok panel de hâlihazırda sizleri bekliyor olacak. Fuarın en güzel yanı ise, sizinle aynı oyunlara hayran olan arkadaşlar edinmek olacak. Bilet fiyatları ve tam olarak kaç bilet satılacağı ise şu an için belirtilmiş değil ve aramızdan da pek gitme imkanı olan da olmadığından, bu da bizim için çok da önemli değil sanırız.



KAYNAK gamespot.com


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu