Oyun Haberleri

Championship Manager’in “santra” zamanı belli oldu





Futbol menajerliği serisinin son oyununun çıkış tarihi, yapılan açıklama ile 2009’un Nisan ayı olarak kesinleşti. Oyunun yapımına ise halen devam edilmekte.



PES ve FIFA’nın son oyunları ön saflarda bekleyedursun, çoğu kişinin merakla beklediği menajerlik oyunları da onlardan aşağı kalmayacak elbette; bunun en büyük aktörü de her zamanki gibi yine CM. Sports Interactive’in Football Manager’i, İngiltere için 14 Kasım’da mağazalara gelirken, bugün yapılan açıklama ile en büyük rakibi Beautiful Game Studios’un Championship Manager’inin çıkış tarihi ise 2009’un Nisan ayı olarak belirlendi.



Firmadan yapılan açıklamada, CM’nin son versiyonu için %100 daha fazla zaman harcandı ve 3D maç motoru için de hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadı. Her oyuncu için 500 farklı hareket de bunu kanıtlamak için yeterli gibi görünüyor. Ayrıca, Kuzey İrlanda, İrlanda Cumhuriyeti ve Galler liglerinin eklenmesi de hayran forumlarındaki isteklere kulak verilmesinin bir sonucu. Oyunun demosunun da 2009 yılının Mart ayında indirilebilir olması bekleniyor. Ekran görüntülerine ulaşmak için tıklayınız.



KAYNAK gamespot.com


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu