Oyun Haberleri

Playstation 5 kutu açılış videoları gelmeye başladı

Playstation 5 kutu açılış videoları yayınlanmaya başladı. Merakla beklenen konsol için artık geri sayıma geçildiğini söyleyebiliriz. Çıkışına yaklaşık iki hafta kalan Playstation 5, yurt dışı basınına bir süre önce gönderilmeye başlamıştı. Basın mecraları geçtiğimiz hafta sadece kutu tasarımını paylaşmış ve Playstation 5 dağıtımının başladığını belirtmişti. Aradan geçen sürenin ardından ise PS5 kutu açılışı videoları gelmeye de başladı.

Playstation 5 kutu içeriğinde neler var?

[reklam=496]

Playstation 5 kutusuna baktığımızda gerçekten de oldukça büyük olduğunu görüyoruz. Kutu üzerinde 8K ibaresi ile birlikte 4K 120 FPS ve HDR logoları da dikkat çekiyor. Kutu içeriğinden konsolun kendisi ile birlikte Sony’nin yeni kontrolcüsü DualSense, elektrik ve bağlantı kabloları çıkıyor. Tabi Playstation 5’i konumlandıracağınız ufak standa da kutu içeriğinde yer verilmiş. Konsolun yerleşimi ve bu aparatın takımı gibi konular ise tabi ki garanti belgesi ile birlikte verilen kullanım kılavuzunda yer alıyor. Konsolda tasarım olaak benim en çok dikkatimi çeken nokta ise Playstation markası ile özdeşleşen kare, yuvarlak, çarpı ve üçgen işaretlerinin konsol üzerine ufak ufak işlenmesi oldu.

Playstation 5 ülkemizdeki oyun basınına henüz gönderilmedi. Konsol geldiğinde tabi ki kutu açılış ve diğer detaylar ile ilgili videoları sizlerle paylaşacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu