Oyun Haberleri

God of War, Playstation 5’te nasıl çalışacak?

God of War Playstation 5 versiyonu ile birlikte konsolun çıkışında oyun severlere sunulacak yapımlar arasında yer alıyor. Mevcut neslin en iyi oyunlarından biri olan God of War, hem daha önce oynamayanlar hem de yeniden oynamak isteyen oyun severler için Playstation Plus Collection kapsamında PS5 için de çıkacak. İşte oyunun yapım stüdyosu olan Sony Santa Monica Studios, God of War Playstation 5 versiyonu ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

God of War Playstation 5 sürümü ile ilgili bilgiler verildi

[reklam=496]

Yeni God of War oyunu için eleman alımına devam eden firmanın resmi sosyal medya hesaplarından bazı teknik bilgiler paylaşıldı. Yapılan bu açıklamaya göre daha önce God of War‘ı PS4’te oynadıysanız New Game+ olsa bile kayıt dosyalarınızı PS5 sürümüne aktarabileceksiniz.

Ya da oyuna Playstation 4’te başladıysanız ve yarıda kaldıysa yine kaldığınız yerden PS5 versiyonunda devam edebileceksiniz. Yani Spider-Man oyununda olduğu gibi yeniden başlamanız gerekmeyecek. Diğer taraftan “Performansı İyileştir” adı verilen seçenek ile birlikte oyunu 60 FPS değerinde oynama şansına da erişeceğiz. 

Yine aynı şekilde God of War 3 Remastered kayıtlarını da Playstation 5 sürümüne aktarabileceğiz. God of War Playstation 5 sürümü konsolun çıkışı ile birlikte indirilebilecek. Yeni oyunun yapım aşamasında olduğunu da hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu