Oyun Haberleri

World at War’un 4 bölümü hakkında genel bilgiler

World at War’un 4 bölümü hakkında genel bilgiler







Treyarch tarafından geliştirilen “World at War’da” yer alacak 4 adet tek kişilik bölüm hakkında bazı bilgiler yayımlandı. “Call of Duty: World at War”, bilindiği gibi 11 Kasım’da piyasalarda olacak.



Sniper (Resmi olmayan isim)



Bir Rus askerini yöneteceğimiz bu bölümde ilk başlangıçta etraf ölü Rus askerleriyle çevrilidir ve Alman askerler, etrafı kontrol etmektedir. Bu süre zarfında onların gitmesini beklemek gerekiyor. Ardından yaralı bir Rus askeri beliriyor ve elindeki Sniper tüfeğini veriyor. Artık bölümü Sniper olarak oynayacağımız böylece kesinleşti. Bize silahın nasıl kullanılacağını ve inceliklerini anlattıktan sonra harekete geçiyoruz. Fakat dikkatli atışlar yapmalıyız, çünkü bölümü her baştan oynayışımızda askerler aynı durdukları yerlerde olmayacaklar.



Flying-Boat (Resmi olmayan isim)



Bu bölümde havadayız. Kullandığımız uçak sayesinde düşman gemilerini imha etmemiz gerekiyor. Diğer oyunlardan farklı olarak “Call of Duty’de” yeterince hasar verene kadar geminin herhangi bir yerine hasar verme durumu yok. Gemi güvertesine ateş ederseniz, güvertenin zemini parçalanıyor örneğin. Ateş edilen yere göre de özel hasarlar mevcut.



Makin’ Raid (Pacific kampı)



Daha önce de bildiğimiz “işkence” sahnesiyle başlıyor bu bölüm. Karakterimizin gözünden, hemen yanımızdaki arkadaşımızın işkence gördükten sonra katana darbesiyle öldürüldüğünü görüyoruz. Sıra tam bize gelecekken yardım geliyor ve kurtarılıyoruz. Bu andan itibaren kontrol bize geçiyor ve sahil boyunca ilerlemek gerekiyor.



Palelieu (Pacific kampı)



Sığ bitki örtüsündeyiz bu kez. Japon askerlerin sürpriz taktiklerine dikkat etmek gerekiyor. Çünkü herhangi bir ot yığınının arkasında veya bir ağacın tepesinde saklanmış bekliyor olabilirler. Bu aşamada kullanabileceğimiz Flamethower silahı imdadımıza yetişiyor ve istediğimiz herşeyi yakarak, arkasında ne var ne yok kontrol edebiliyoruz. Bu, aynı zamanda düşmanları yok etmek için de en uygun yöntem. Rüzgar hızına göre hareket etmekte alevlerin etkisi için önemli. Bölümün ilerleyen dakikalarında tanklarla çevrili bir arenada kullanacağımız Bazuka silahıyla da sonuca gitmemiz gerekecek.



KAYNAK callofduty.com


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu