Oyun Haberleri

FIFA 09 hakkında herşey burada








FIFA 09’un duyurulmasından sonra yayımlanan bütün haberleri tek başlıkta sizlerin huzuruna sunuyoruz.


Haber: Mahmut Saral


FIFA 09 hakkında yeni bilgiler


Gamespot’a konuşan Fifa 09 takımından David Rutter, yeni oyun hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Buna göre oyun için bazı özellikler şöyle: 30 lig ve 40 ulusal takım bulunmakta. Üstelik tüm takım ve futbolcular lisanlanmış durumda. Fiziklerin ve yapay zekanın, önceki oyuna nazaran daha geliştirilmiş olacağı, her takımın ayrı savunma ve atak taktiklerinin bulunduğu da yapımcı David Rutter tarafından açıklanan bilgiler arasında. En kulağa hoş gelir açıklama ise, Be a Pro modu hakkında. Bu kez daha da geliştirilmiş ve kişiye özel olarak hazırlanabilecek mod sayesinde, oyuncular geliştirdikleri tecrübelerinin sonucu olarak mensubu olduğu ülke milli takımına da çağırılabilecek ve belki de takımın kaptanı olabilecek. PS3 ve X360 platformunda oyunda görülebilecek bir farkın olmadığı, ama PS3’e özel bir oyun modunun olabileceği eklenmiş.


Fifa 09 hakkında daha fazla detayın Termmuz ayında ve Ağustos’ta düzenlenecek oyun fuarı Leipzig Games’de gösterileceği belirtildi.


Haber: Pamir Gökalp


EA: “Fifa 09 daha gerçekçi olacak” (PC)


EA bugün Fifa 09 ile ilgili yaptığı açıklamalarda PC’yi de unutmadı. Prodüktör Paul Hossack, oyunu geliştirecekleri ve daha gerçekçi yapacaklarına dair söz verdi. Oyuncuların PC için özel bir deneyim istediklerini bildiklerini söyleyen prodüktör bunu yapacaklarını belirtti.



Oyunun sadece oynanabilirlik değil görsel olarak da kendini çok geliştireceği açıklandı. Yıldız oyuncuların daha gerçekçi modellemelere sahip olacağını belirttiler ve ayrıca oyunun “ultra gerçekçi” bir oynanışa sahip olacağını iddia ettiler.



Ayrıca oyunun ayarlanabilir mouse kontrollerine de sahip olacağını söyleyen yetkililer ayrıca oyun içerisinde bulunacak olan eklentilerle oyuncuların kolayca FIFA community’e ve gerçek hayattaki futbola bağlanacaklarını böylece kopukluk olmayacağını belirttiler.


Haber: Pamir Gökalp


Fifa 09; PS2, PSP ve DS detayları



EA’nın klasikleşen oyunu Fifa 09’un PS2, PSP ve DS hakkındaki detayları da açıklandı. Bu sonbaharda sevenleriyle buluşacak oyunda 500 yeni hareket bulunacağı belirtildi. Yepyeni oynanış sistemleriyle bu sene çok iddialı görünen EA, PS2 versiyonu için gerçekçi bir yapay zeka ve gerçekçi bir oynanış olacağını belirtti. Animasyonlarda da büyük bir gelişme olacağını söyleyen yetkililer, özellikle birebir pozisyonlarda bunun en iyi örneğini oyuncuların göreceğini belirtti.



Ayrıca oyunun PSP ve DS versiyonlarında Be A Pro modu bulunacağını bunun yanında Be A Pro kamera açısının da yer alacağını eklediler.



KAYNAK 1 gamespot.com


KAYNAK 2 videogamer.com


KAYNAK 3 videogamer.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu