Oyun Haberleri

Cyberpunk 2077 PS4 %100 ekran görüntüsü geldi

CD Projekt RED ekibinden Lukasz Babiel, bugün Cyberpunk 2077 PS4 sürümünün %100 bitirilmiş halini paylaştı. Altın ve platin kupalar da dahil olmak üzere tüm kupaları alarak oyunu tamamen bitirdiğini gösteren ekran görüntüsü Twitter’da paylaşıldı.

Cyberpunk 2077 PS4 sürümü 45 kupayla %100 bitiyor

[reklam=496]

CD Projekt RED ekibinden Soru & Cevap Lideri Lukasz Babiel, bugün PS4 üzerinden Cyberpunk 2077‘yi %100 bitirdiğini gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı. Hayranların merakla beklediği oyun ile ilgili paylaştığı bu görsel, sosyal medyada birçok olumlu tepkiye sebep oldu. Oyundan umudunu yitirmiş bazı oyuncular “Oh, bitirmişler” diyerek iç çekse de “Ben ailemden bunun parasını nasıl isteyeceğim?” diye kara kara düşünenler de vardı.

Cyberpunk 2077, ekran görüntüsünde görüldüğü üzere ilk etapta tamamı tek oyunculu modda kazanılabilecek 45 kupaya sahip. Bunlardan biri platin, biri altın, 17 tanesi gümüş ve 26 tanesi de bronz. Tamamen yenmesi zor olmayan bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü bu anlamda çok daha fazla kupaya sahip oyunlar bile çok uzun bir zamana ihtiyaç duyulmadan %100 tamamlanmıştı. Çevrimiçi 18, çevrimdışı modunda ise 34 tane kupası bulunan Red Dead Redemption 2 bile düştüyse, Cyberpunk 2077 rekabetçi oyuncuları zorlamayacaktır.

Çıkmasına iki aydan biraz fazla kala %100 bitirildiğini görmek güzel. Cyberpunk 2077, bilmeyenler için yineleyelim 19 Kasım 2020 tarihinde piyasaya çıkıyor. Oyunu an itibariyle Steam ve Epic Games Store üzerinden 249 TL fiyatıyla ön sipariş edebilirsiniz. CD Projekt, Galaxy 2.0 her iki platformla da entegre edilebilir olduğu için rekabeti kızıştırmayıp, oyununu her iki platformda da satıyor. Galaxy üzerinden oyun almak henüz Türk oyuncu kitlesi için uygun bir seçenek değil.

Ayrıca 18 Eylül 2020 TSI 19:00’da yapılacak Night City Wire etkinliğinin üçüncü bölümünde oyun ile ilgili daha fazla detaya sahip olmayı umuyoruz. Geçtiğimiz iki bölümde CD Projekt RED oyunun birçok özelliğini ve detayını oyuncularla paylaşmıştı. Son olarak ise NVidia RTX 3000 serisi kartların tanıtımıyla birlikte oyuna gelen ışın izleme fragmanıyla karşımıza çıkmıştı. Etkinlik için beklemede kalın, son bombayı orada patlatabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu