Oyun Haberleri

Crackdown…Çok yakında !

  • Format: Xbox 360

  • Stil : 1 yada 2 oyuncu (2 oyuncu Xbox Live’de)

  • Yayıncı Firma : Microsoft Game Studios

  • Yapımcı : Real Time Worlds

  • Çıkış Tarihi : 2007’nin İlkbaharı




  • “Crackdown” çoğu zaman “Grand Theft Auto” ile karşılaştırılan bir oyun. Crackdown, Real Time Worlds tarafından yaratılmış, geniş bir dünyaya sahip olan bir aksiyon oyunudur. Real Time Worlds , daha önce Rockstar’ın kurulumunda yardımcı olmuş David Jones’a aittir. “GTA” oyunculara suçluların dünyasını tanımanızda şans verirken, Crackdown yaşanan suçların temizlenmesi için sizi uğraştırıyor.



    Pasific Şehrinden ve 21 suç lordundan kurtulmak için, çok güçlü bir kahraman, bir ajan çağrılıyor ve oyuncu düşmanları istediği, uygun bir biçimde yok ediyor.



    Oyundaki dünya baştan aşağıya gezilebilir durumda, böylece sokaklarda istediğiniz gibi yürüyebilir ve suçluları yakalamak için istediğiniz taktiği kullanabilirsiniz.



    Crackdown’daki her görev baştan açık, böylece eğer isterseniz en güçlü suçluya da saldırabilirsiniz. Crackdown, hem off hemde online olmak üzere, co-op modu da barındıracak. Başka bir arkadaşınızla oyunu oynamakla birlikte birçok olanağı da açmış olacaksınız. Örneğin, eğer karakteriniz yeterince güçlü ise arkadaşınızı korunan binanın içine planınızı yaparak içeri atabilirsiniz, böylece o içeri girecek ve sizi içerden kapıyı açarak içeri alacak. Eğer bunun gibi bir sandbox modu, bu oyunu gelecek yılın “iyi” oyunlarından biri yapmazsa.. daha ne yapar bilemiyoruz..



    Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Başa dön tuşu