Oyun Haberleri

The Witcher 3 için yapılabilecek en kötü mod yapıldı

The Witcher 3: Wild Hunt için mod yapımcıları farklı işlere imza atmaya devam ediyorlar. Daha önce başta grafik modları olmak üzere yüzlerce başarılı mod ile karşılaşmıştık. Bu sefer yayınlanan modun ise Witcher 3 hayranlarının çok tercih edeceği bir mod olduğunu düşünmüyoruz.

En Kötü Mod: The Witcher dizi karakterleri oyuna aktarıldı

[reklam=496]

Netflix’te yayınlanan Witcher dizisi zaman olgusu ve bazı karakterleri saymaz isek bildiğiniz gibi büyük bir kesim tarafından beğeni ile karşılandı. Özellikle Henry Cavill’in Rivialı Geralt perfomansının bu konuda ön planda olduğunu ve diziyi biraz sırtladığını da söyleyebiliriz. Dizinin en çok eleştiri alan yönleri ise şüphesiz Yennefer ve Triss gibi karakterlerde karşımıza çıktı. İşte mod yapımcıları da bu sefer Yennefer ve Triss karakterlerini oyuna aktarmışlar.

Daha önce Henry Cavill‘ın The Witcher 3’e aktarıldığı bir mod ile karşılaşmıştık. Henry Cavill Retexture isimli mod ile oyuna aktarılan Henry Cavill’den sonra bu sefer de dizinin diğer önemli karakterlerinin oyuna aktarıldığını görüyoruz. Yennefer Anya Chalotra Retexture ve Netflix Triss Merigold isimli modlar ile bu iki karakter de oyuna aktarılmış.

Tabi yapılan bu modları kim denemek ister emin değiliz. Burada tabi ki karakterlerin görünümü ile bir sıkıntımız yok. Witcher dizi serisinde bu karakterlerin görünümünden ziyade diziye aktarılmaları tepki toplamıştı. Dizi tabi ki oyun yerine uyarlama olarak kitapları takip ediyor. Fakat kitaplarda da bu iki karakterin çok farklı bir şekilde ele alındıklarını söyleyebiliriz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu