Oyun Haberleri

Far Cry 6 için ilk görsel ve bilgiler ortaya çıktı

Far Cry 6 ile alakalı geçtiğimiz günlerde farklı dedikodular çıkmış olsa da Ubisoft bu dedikodulara sessiz kalmayı tercih etmişti. Bugün ise oyunun yapım aşamasında olduğuna dair ilk görsel ve bilgiler gelmeye başladı. Far Cry 6, Playstation Store Hong Kong tarafından sızdırıldı.

Far Cry 6, Playstation store üzerinden sızdırıldı

[reklam=496]

Playstation Store Hong Kong’ta ortaya çıkan bilgilere göre Ubisoft’un Salı günü duyurmaya hazırlandığı Far Cry 6, 18 Şubat 2021’de piyasaya çıkacak. Oyunun çıkacağı platformlara baktığımızda ise sitede Playstation 5 dışında Playstation 4’ün listelendiğini de görüyoruz. Yani Far Cry 6‘nın bir geçiş oyunu olacağını da söyleyebiliriz. Oyun muhtemelen PS5 ve PS4 dışında PC, Xbox Series X ve Xbox One için de piyasaya çıkacak. Far Cry serisi için yeni nesilin kapısını aralayan Ubisoft, hali hazırda birçok oyun severde bulunan platformları da es geçmemiş olacak.

Daha önce Breaking Bad, Mandalorian ve Better Call Saul gibi dizilerden hatırladığımız Giancarlo Esposito‘nun oyunda yer alacağına dair dedikodular ortaya çıkmıştı. Yayınlanan ilk görsel ile birlikte bu durum da onaylanmış oldu. Özellikle Gus Fring karakteri ile harikalar yaratan ünlü oyuncu, Far Cry 6’da ana düşmanımız olarak yer alacak. Ortaya çıkan görselde omuzundan tuttuğu karakterin hakkında bilgi ise henüz bulunmuyor.

Far Cry 6, Playstation Store üzerinden sızdırıldı

Ortaya çıkan bilgilerde oyunun hikayesi ve yöneteceğimiz karakter hakkında detaylar da yer alıyor. Buna göre oyunda Dani Rojas isimli bir karakteri yöneteceğiz ve Giancarlo Esposito’nun canlandıracağı Anton Castillo isimli karakterin liderlik ettiği gruba karşı bir gerilla mücadelesinin içine gireceğiz.

Yara isimli tropikal iklime sahip olan ve hayali bir ülkede geçen oyunda ayrıca Castillo için acımasız bir diktatör benzetmesi de yapılmış.  Yara isimli bu ülkenin serinin en büyük dünyasını resmedeceği belirtildiği gibi büyük ormanlar, kumsallar ve ülkenin metropolü Esperanza’nın da ziyaret edeceğimiz mekanlardan sadece birkaçı olacağı rapor edilmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu