Oyun Haberleri

Playstation 5 için ilk oyun kapak tasarımı yayınlandı

Playstation 5 oyun kutu tasarımlarının nasıl gözükeceği Sony’nin yayınladığı görseller ile ortaya çıkmış oldu. Klasik hatlardan çok fazla uzaklaşmayan firma Spider-Man: Miles Morales oyunu için kutu tasarımını yayınladı.

Spider-Man: Miles Morales kapak tasarımı yayınlandı

[reklam=496]

Yayınlanan kapak görseline baktığımızda firmanın hem görsel kısımda hem de kutu tasarımında klasik çizgilerini bozmadığınız görüyoruz. tabi Playstation 4 kutu tasarımlarına göre ufak farklılıklara da gidilmiş. Öncelikle konsol logosunun artık mavi zemin yerine beyaz bir zeminde oturtulduğunu görüyoruz. Hem ön tarafta hem de yan kısımda PS5 logoları beyaz bir zemine konumlandırılmış. Buna rağmen kutu rengi olarak mavinin tercih edildiğini de görüyoruz. Spider-Man: Miles Morales için yayınlanan kapak tasarımı şu şekilde;

Playstation 5 konsolunun sene sonuna doğru, tatil (holiday) döneminde çıkacağını düşünürsek o döneme kadar konsolun diğer oyunlarına dair birçok kapak tasarımı da yayınlanmaya başlayacaktır. Sony’nin standardı belirlemesinden sonra 3.parti firmaların kapak tasarımlarının da önümüzdeki dönemlerde yayınlanması bekleniyor diyebiliriz. 

Henüz net çıkış tarihi verilmeyen Spider-Man: Miles Morales oyununun da konsolun çıkış oyunlarından biri olması bekleniyor. Spider-Man oyununun genişleme paketi gibi olan yeni macera standalone olarak satılacak ve ilk oyunda gördüğümüz Miles Morales’in hikayesine daha derinlemesine bakmamıza olanak sağlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu