Oyun Haberleri

Assassin’s Creed Valhalla yaratıcı yönetmeni firmadan ayrıldı

Assassin’s Creed Valhalla için oldukça ilginç bir haber geldi ve oyunun yaratıcı yönetmenliğini yapan Ashraf Ismail, firmadaki görevinden ayrıldığını resmi olarak açıkladı. Hafta başında ortaya çıkan bazı haberlerden sonra istifa eden Ismail, kişisel problemlerinden dolayı bu ayrılık kararını aldığını açıkladı.

Assassin’s Creed Valhalla yaratıcı yönetmeni firmadan ayrıldı

[reklam=496]

Kendi Twitter adresinden bir açıklama yapan Ashraf Ismail, “Kişisel hayatımda yaşadığım bazı problemleri çözmek için severek yaptığım bu projedeki (Assassin’s Creed Valhalla) rolümden ayrılıyorum. Ailemin ve benim hayatım parçalandı. Bu süreçte incinen herkes için çok üzgünüm. Bu deneyimi sizler için geliştirmeye devam eden ve bu durum ile ilişkilendirmeyi hak etmeyen yüzlerce yetenekli ve tutkulu insan var. onların hepsi için en iyisini diliyorum.” ifadelerine yer verdi. Bu açıklamaları yaptıktan kısa bir süre sonra ise Twitter hesabını kapattı. 

Kısacası yaptığı açıklama ile hayatında yolunda gitmeyen durumları düzeltmesi gerektiğini ifade etmiş. Bunun nedeni ise daha önce dedikodu olarak çıkan ve uygunsuz ilişkiler yaşadığına dair gelen haberler. Bu dedikodular sırasında bazı Twitter kullanıcıları da Ashraf Ismail’in kendileri ile konuşurken medeni durumunu gizlemeye çalıştığını iddia etmişti. Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Ubisoft ise bu olaylara değinmeyerek geliştirme ekibinin harika bir oyun yapmak için uğraştığını belirtmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu