Oyun Haberleri

A Plague Tale: Requiem çıkış tarihi bu hafta duyurulacak

A Plague Tale: Requiem çıkış tarihi duyurusu ve detaylı oynanış videosu yakında geliyor. Oyunun yapımcısı Focus Entertainment, 23 Haziran akşamı için bir “Focus Showcase” duyurdu. Bu sunumda, A Plague Tale: Requiem’in çıkış tarihinin duyurulması, ve uzun ve detaylı bir oynanış videosunun paylaşılması bekleniyor. Oyunun zaten bu sene içerisinde çıkması bekleniyordu.

A Plague Tale: Requiem çıkış tarihi Perşembe akşamı duyurulacak

A Plague Tale: Requiem’in ilk oynanış videosu Game Awards 2021’de gösterilmiş,  oyuna dair daha detaylı bir oynanış videosu ise geçtiğimiz günlerdeki Xbox&Bethesda sunumunda gösterilmişti. 2019 yılında çıkan A Plague Tale: Innocence’in devamı olan Requiem, oynanış olarak gizlilikten çok aksiyona odaklı gözüküyordu. Ayrıca oyunun havası ve renk paleti de ilk oyuna göre daha “renkli” gözüküyor.
A Plague Tale: Requiem çıkış tarihi
İlk oyunda olabildiğince gizli kalmaya çalışan Amica, bu oyunda ise bir crossbow ile kuşanmış ve düşmanları ile savaşmaya hazır, ancak oyunda gizlilik tabi ki yine yer tutacak. “Fareler Kralı” ve Amica’nın küçük kardeşi Hugo’nun ise nasıl bir rol oynayacağı şimdilik belirsiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu