Oyun Haberleri

A Plague Tale: Requiem için yeni detaylar açıklandı

A Plague Tale: Requiem için yayınlanan yeni video oyuna dair birçok detayı gün yüzüne çıkarıyor. İlk oyundan birkaç yıl sonrasını konu alan yapım Amicia ve küçük kardeşinin hikayesini farklı bir boyuta taşıyor. Aynı zamanda ilk oyunda aranan birçok özelliği de beraberinde getirmeyi başarıyor.

A Plague Tale: Requiem detayları ortaya çıktı

Amicia ve Hugo’nun hikayesini ele alan ilk oyunun birkaç yıl sonrasında geçecek A Plague Tale: Requiem için yeni bir video yayınlandı. Oynanışın açıklandığı videoda aynı zamanda hikayeye dair yeni açıklamalara da yer verilmiş ve özellikle ana karakterlerin karşılaştığı sorunlar üzerinde durulmuş. Bununla birlikte oyunun evreninin birkaç yılda geçirdiği değişime ve yeni oyunda bizi bekleyen özelliklere de değinilmiş.

Hugo’nun oyundaki farelerle olan bağlantısının güçlendiği ve bu sayede onların sahip olduğu bazı özelliklere erişebildiği detayı da karşımıza çıkıyor. Yeni oyunda eklenen mekaniklerden biri de, tıpkı farelerin yapabildiği gibi Hugo’nun da insan kanını tespit edebilmesi olacak. Videoda görebileceğiniz gibi duvarların arkasındaki düşmanlar da artık görülebilecek. Aynı zamanda farelere hükmedebilme özelliği de gelecek gibi görünüyor. Tabi hepsinin bir bedeli var.

A Plague Tale: Requiem için yeni detaylar açıklandı

Bununla birlikte Amicia, ilk oyundan bu yana baya gelişmiş ve artık doğrudan da savaşabiliyor. Yine Innocence oyunundaki gibi düşmanların zayıf noktalarına ya da taktiksel bölgelere saldırabildiğiniz gibi bazı araç gereçlerle nihayet doğrudan saldırarak da savaşabiliyorsunuz. İlk oyunda bu çok aranan özelliklerden birisi olarak karşımıza çıkmıştı. O küçük kız çocuğu Amicia artık eskisi kadar masum değil.

A Plague Tale: Requiem 18 Ekim’de PlayStation, PC ve Xbox platformları için yayınlanacak. Aynı zamanda oyun ilk günden Game Pass üzerinden erişilebilir olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu