Oyun Haberleri

A Plague Tale: Requiem şahane bir video ile duyuruldu

A Plague Tale: Requiem resmen duyuruldu ve E3 2021 fuarının da sürpriz duyurularından biri oldu diyebiliriz. Geçtiğimiz dakikalarda başlayan Xbox E3 2021 sunumunda duyurulan oyunun çıktığı gibi Xbox Game Pass sistemine ekleneceği de açıklandı.

A Plague Tale: Requiem şahane bir video ile duyuruldu

A Plague Tale: Requiem için tam tarih verilmese de oyunun 2022’de çıkacağı açıklandı. PC ve konsollara gelecek olan oyun sadece yeni nesil için çıkacak ve çıkış döneminde Xbox konsollarına özel olacak. Game Pass sistemine eklenecek olması ise bu aboneliğe sahip oyuncular için çok güzel bir haber oldu diyebiliriz.

2019 yılında çıkan A Plague tale: Innocence bizi 1300’lü yılların Fransa’sına götürüyor ve büyük bir salgın eşliğinde iki kardeşin hüzünlü hikayesini anlatıyordu. Devam oyununda da hikaye kaldığı yerden devam edecek gibi duruyor. Yayınlanan ilk videoya baktığımızda ise hem salgın hem de oyunun dünyasının çok daha acımasız bir hale geldiğini görebiliyoruz. Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından dağıtılacak oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu