Oyun Haberleri

A Plague Tale: Requiem videosu oyunun aksiyon yönünü gösteriyor

E3 2021 fuarında duyurulan A Plague Tale: Requiem için yeni video nihayet yayınlandı. Sabaha karşı düzenlenen The Game Awards 2021 etkinliğinde gelen bu video, devam oyununun ilkine göre ne kadar büyük bir değişim geçirdiğini de gözler önüne seriyor diyebiliriz. 

A Plague Tale: Requiem için yeni bir video yayınlandı

Öncelikle A Plague Tale: Requiem net çıkış tarihi hala belli değil ama oyunun 2022’de çıkacağı belirtilmiş. PC ve konsollara gelecek olan oyun sadece yeni nesil için çıkacak ve çıkış döneminde Xbox konsollarına özel olacak. Game Pass sistemine eklenecek olması ise oyunun duyurusuyla birlikte belirtilmişti.

2019 yılında çıkan A Plague tale: Innocence bizi 1300’lü yılların Fransa’sına götürüyor ve büyük bir salgın eşliğinde iki kardeşin hüzünlü hikayesini anlatıyordu. Devam oyununda da hikaye kaldığı yerden devam edecek. Fakat yayınlanan yeni tanıtım videosunda hem atmosfer anlamında hem de oynanış anlamında büyük bir değişimin bizi beklediğini görüyoruz.

Daha açık alanlar, karakterimizin daha fazla aksiyona girmesi ve gidilen farklı mekanlar oyunun hem bütçe olarak hem de yapım anlamında ne kadar büyüdüğünü de gösteriyor. Asobo Studio tarafından geliştirilen ve Focus Home Interactive tarafından dağıtılacak oyunun yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu