Oyun Haberleri

A Total War Saga: TROY – Rhesus & Memnon duyuruldu

13 Ağustos 2020’de Epic Games Store’a özel bir şekilde piyasaya sürülen A Total War Saga: TROY, ilk 24 saat boyunca ücretsiz bir şekilde dağıtılmıştı. SEGA’nın, Epic Games ile yapmış olduğu süreli anlaşma bitince, oyun, 27 Temmuz 2021’de duyurulan yeni genişletme paketi Mythos ile birlikte Steam’de indirimli bir fiyattan satışa sunulmuştu. Bugün içerisinde ise, yeni bir DLC sürpriz bir şekilde duyuruldu.

A Total War Saga: TROY – Rhesus & Memnon duyuruldu

Bugün – 1 Aralık 2021 – içerisinde sürpriz bir şekilde duyurulan A Total War Saga: TROY – Rhesus & Memnon ek paketi, Trakya Kabilelerini ve Etiyopya Krallığı’nı, Truva’yı korumak için savaşmaya davet ediyor. 14 Aralık 2021’de piyasaya sürülecek olan ek paket, beraberinde iki adet yeni fraksiyon getirecek.

A Total War Saga: TROY - Rhesus & Memnon duyuruldu

Trakyalı bir kral olan Rhesus veya Etiyopya’nın savaşçı kralı Memnon olarak Truva için Yunanlılara karşı savaşabileceğimiz ek paket, 14 Aralık’ta A Total War Saga: TROY – Ultimate Edition sahipleri için ücretsiz bir şekilde sunulacak. Henüz ayrı bir şekilde satışa sunulmamış veya Steam sayfası açılmamış olan ek paket, strateji ve tarihsel olayları seven oyuncular için güzel bir sürpriz yapmış gibi gözüküyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu