Oyun Haberleri

AC: Origins’in 2. hikaye içeriğinden çıkış videosu geldi

Assassin’s Creed: Origins için Ubisoft yeni güncellemeler getirmeye devam ediyor. Oyunun yol haritasında açıklanan 2. hikaye içeriği Curse of the Pharaohs da bu içeriklerden birisi. 1 hafta gecikmeli olarak karşımıza çıkacak olan Curse of the Pharaohs içeriği için çıkış videosu bugün yayınlandı.

Curse of the Pharaohs ile hikaye devam ediyor

13 Mart, yani yarın çıkacak olan Curse of the Pharaohs eklenti paketinde Karnak, Thebes ve Luxor gibi tanınmış tapınaklara ve Nil Nehri’ne yakında bulunan kasabalara gidebileceğiz. Oyuna yeni mekanlar, görevler ve karakterler ekleyecek olan Curse of the Pharaohs içeriğinin çıkış fragmanına baktığımızda Mısır Mitolojisinde yer alan oldukça fantastik öğelerin bizi beklediğini görüyoruz.

Ana hikayeden 4 yıl sonrasına gideceğimiz bu içerikte ayrıca mistik yaratıklar da kendine yer bulacaklar. Seviye sınırını 55’e yükseltecek olan içerikte yeni eşyalar, kaynaklar, silahlar, kostümler ve yeteneklerin de bulunacağı belirtilmiş. Season Pass sahiplerinin bedava olarak ulaşabileceği bu içerik ayrı olarak da satın alınabiliyor. yeni hikaye içeriği için yayınlanan çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu