Oyun Haberleri

AC: Origins’te uzaktan kumandalı ok atabileceğiz

2017 yılının en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan Assasin’s Creed: Origins, Antik Mısır’da geçmesi ve hikayeye farklı bir pencereden bakması ile oyuncuların dikkatini çekmeyi başarmıştı. Oldukça geniş ve yaşayan bir açık dünyaya sahip olan oyuna ait yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Yayınlanan oynanış videosunda Assasin’s Creed: Origins’in gizlilik mekanikleri gösteriliyor. Göründüğü üzere gizlilik mekaniklerinin yine pek fazla değişmediğini videodan anlayabiliyorsunuz. Yine bir köşede bekleyip önümüzden NPC’lerin geçmesini bekliyoruz. Yeni oyun ile birlikte sadece hayvanları kullanarak insanların dikkatini bozup görevimizi tamamlayabiliyoruz. Bu mekaniğin aynısı Far Cry Primal’da da karşımıza çıkmıştı.

Assasin’s Creed: Origins’ten oldukça ilginç bir video geldi

Ancak videoda ilk dikkatimizi çeken uzaktan kontrol edilebilen ok oldu. Batman’in Arkham serisinde gördüğümüz uzaktan kumandalı Batarang’lere benzeyen oklar, bana göre oyuna oldukça kötü bir hava katmış. Ayrıca dövüşürken karakterlere vurduğumuzda çıkan hasar sayıları, temayı fazlasıyla bozuyor. Diğer bir yandan oyunda yer alan düşmanların seviyesini de görebiliyoruz. Sanırım Ubisoft oyuna RYO öğeleri eklerken biraz işleri değiştirmiş.

27 Ekim tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformlarına çıkacak olan Assasin’s Creed: Origins, bakalım yeni oyunu ile kaybettiği oyuncu kitlesini geri kazanabilecek mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu