Oyun Haberleri

Adobe, Photoshop CS3’ün betasını yayınlıyor

Adobe dün, profesyonel dijital resim düzenleme programlarının muhtemelen en popüleri olan Adobe Photoshop CS3 için yeni bir beta sürümü yayınladı. Adobe bu beta sürümüyle müşterilerine, bilhassa Apple’ın yeni Intel tabanlı sistemlerine bakarak güncel donanım ve işletim sistemine geçişi kolaylaştırmak istiyor.



Photoshop CS3 Beta universal binary sürümü olarak Macintosh ve Microsoft Windows XP ile Windows Vista için de hizmete sunulacak ve anasayfadan indirilebilecek.



Yeni ve genişletilmiş işlevlerinin yanısıra Photoshop CS3 Beta, Adobe Bridge’in yeni sürümüne ve yeni Service Adobe Device Central’e de ulaşım sağlıyor. Adobe Photoshop kullanıcıları Adobe Device Central vasıtasıyla hususen küçük ekranlı mobil cihazlar için içerik geliştirebiliyor ve bunları önizleyip test edebiliyor. Bu dahili araç, içerdiği cihaz profilleri ve önizleme imkânı sayesinde taslak oluşturmayı basitleştiriyor ve hızlandırıyor.



Adobe Photoshop CS3 Beta’yı kullanabilmek için kullanıcılar, Adobe Photoshop CS2, Adobe Creative Suite 2, Adobe Creative Suite Production Studio, Adobe Design Bundle, Adobe Web Bundle veya Adobe Video Bundle için geçerli bir seri numarasına sahip olmalılar. Beta sürümü sadece İngilizce olarak sunuluyor. Geçerli seri numarası olmayan kullanıcılar için Photoshop CS3 Beta sadece iki günlük deneme için arz ediliyor. Betayı indirebilmek için ilgililer Adobe’ye kayıt olmalı veya mevcut Adobe ID’leri ile giriş yapmalılar.



Photoshop CS3 Beta, 2007 baharında nihai sürüm piyasaya sürülene kadar çalışacak. Fiyatlar ve sistem ihtiyaçlarına dair kesin bir şey şu an için bilinmiyor.



Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu