Gamescom

Age of Empires IV duyuruldu!

Age of Empires anniversary canlı yayınında Age of Empires II ve III için Definitive Edition sürümü duyuran Microsoft, bununla yetinmeyip Age of Empires IV’ü de duyurdu. Relic Entertainment ve Microsoft tarafından geliştirilecek olan Age of Empires IV, hayranlarının heyecanlanmasına sebep oldu.

Oyun için herhangi bir oyun içi oynanış videosu gösterilmemiş olsa da tanıtım videosu yayınlandı. Bir tuvalin üzerinde farklı zaman dilimlerinde gerçekleşen savaşları gösteren bir anlatıma sahip. Videoda gösterilen uygarlıklar Romans, Navite Americans, British ve Japanese ve bu da büyük ihtimal Age of Empires IV’de yer alacaklarını gösteriyor.

Bu sırada, Age of Empires II ve III’ün Definitive Edition’ları için de fazla bilgi verilmedi. Ama, ilk oyunun Definitive Edition’ı gibi olursa oyunda 4K görseller, arttırılmış nüfus ve geliştirilmiş yön bulma gibi eni özellikler bulunacak.

Eğer bir Age of Empires hayranıysanız, önünüzde bol içerikli bir dönem var. Aşağıdan yayınlanan Age of Empires IV tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu