Oyun Haberleri

Aksiyon oyunu Sekiro: Shadows Die Twice’ın haritası belli oldu

Sekiro: Shadows Die Twice oyuncuları için yayınlanan yeni oynanış videolarının yanında oyunun açık dünya haritası da belli oldu. Geçtiğimiz akşam From Software tarafından düzenlenen canlı yayında oyunla alakalı yeni bilgiler veren geliştiriciler, canlı yayında Bloodborne‘a benzer mekanikler gösterdi. Ayrıca oyunla alakalı ekran görüntüleri ve illüstrasyonlar da gösteren yapımcılar, oyunun haritasını anlattı.

Sekiro: Shadows Die Twice’ın açık dünya haritası

Yarı açık dünya bir yapıda olan Sekiro: Shadows Die Twice‘ın haritası pek fazla büyük olmasa da, oyun için yeterli olacaktır. Souls oyunlarının yanında Bloodborne’la da büyük bir başarıya imza atan From Software ekibi, bakalım Sekiro: Shadows Die Twice‘la oyunculara nasıl bir deneyim sunacak? 2019’un en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan yapım, Souls oyunlarında gördüğümüz rol yapma unsurunu barındırmayacak. Bunun yerine daha hızlı bir oynanış ve aksiyonla bezenmiş mekanikleri kontrolcümüze veren oyun, büyük bir kesim oyuncu topluluğu tarafından heyecanla bekleniyor.

Bu sene çıkacak aksiyon oyunlarıyla yarışacak olan Sekiro: Shadows Die Twice, iddialı bir şekilde piyasaya çıkacak. Oyun, 22 Mart 2019 tarihinde piyasaya sürülecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu