Müzik

Aleyna Tilki’nin yönetmen olduğu şarkı klibi yayınlandı

Bugünlerde ülkemizde her kesimin en çok dinlediği şarkıcı haline gelen Aleyna Tilki, geride bıraktığımız günlerde yönetmen olmaya karar verdiğini açıklamıştı. Hatta geçtiğimiz Mart ayında 18 yaşına basan genç şarkıcı, yeni klibinin Türkiye’de izlenebilecek en iyi klip olacağını belirtmişti. İlgili klip bugün yayınlandı. Saatler içinde 500 bin barajına yaklaşan klibin beklentilerini pek fazla karşılamadığını söyleyebiliriz. Sözlerini Yıldız Tilbe’nin yazdığı Yalnız Çiçek şarkısı ile klipte anlatılan hikayenin pek bir bağlantısını bulamayan Aleyna Tilki dinleyicileri, yine de klibi sevdi.

Aleyna Tilki’nin yönetmen olduğu klip yayınlandı

Kendi kurguladığı sahneleri klibe aktaran Aleyna Tilki, ilk geri dönüşlerden ise memnun durumda. Farklı farklı temalar ve mekanlarda geçen klip, ilk olarak deniz kenarında başlarken sonrasında ormanlık alanlarda geçiyor. Kostüm kullanımı anlamında başarılı olan klibi bir kenara bıraktığımızda Aleyna Tilki’nin hayranları, şarkının tonunu ve sözlerini Yıldız Tilbe’nin Delikanlım şarkısına benzetiyor. Hali hazırda şarkının sözlerini Yıldız Tilbe yazdığı için bunu normal olduğunu söyleyebiliriz.

Peki sizce klip, Aleyna Tilki’nin söylediği kadar iyi mi? Yoksa ortalama bir pop klibinde göreceğimiz sahneler mi içeriyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu