Oyun Haberleri

Amazon’un, resmi olarak Türkiye’ye geleceği tarih belli oldu

Dünyanın en büyük e – ticaret sitelerinden bir tanesi olan Amazon‘un resmi olarak ülkemize gireceği tarih belli oldu. Türkiye gazetesinden Ömer Temür‘ün haberine göre Amazon, Mart ayı sonunda büyük bir lansman ile Türkiye’ye girdiğini duyuracak. Yüzde 10 civarında pazarın altında bir komisyon oranı ile satışlara başlayacağı söylenen Amazon’un ülkemize giriş yapması bakalım kullanıcıları nasıl etkileyecek?

Amazon, Türkiye’ye ne zaman giriyor?

Lüksemburg merkezli olan Amazon Europe Core Sari‘ye bağlı olarak faaliyet gösteren Amazon Turkey Services‘in bekleme yapmadan Türkiye’de toptancı ve satıcılarla irtibata geçtiği belirtildi. Büyük tedarikçiler ile bir araya gelen firma, markette boy göstermiş markaların beklentilerini dinledi. Amazon.com.tr adı altında faaliyet göstereceği söylenen firma, Mart ayı sonunda tam olarak faaliyet göstermeye başlayacak.

Toptancı ve satıcılara “Mart ayı için hazırlıklı olun” çağrısında bulunan Amazon yetkilileri, aynı zamanda kendi kargo şirketini de kuruyor. Shipping with Amazon ismini alması beklenen kargo şirketi, müşterilerine kolaylık sağlayacak gibi gözükmekte. Sona geldiğimizde Amazon ülkemize girdikten sonra, ürün fiyatlarının iyi veya kötü yönde değişeceği oldukça belli durumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu