Sinema/TV - Haberler

Amber Heard Aquaman 2 filmindeki rolünü kaybedebilir

Amber Heard Aquaman 2 filmindeki rolünden çıkarılması için bir süre önce açılan imza kampanyası, an itibariyle 2.83 milyon imza ile gündeme oturdu. Johnny Depp’in kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek dava açan Amber Heard için işler son bir kaç haftadır pek iyi gitmiyordu. Depp’in mahkemede sunduğu ses kaydının ardından, şiddet uygulayanın Amber Heard olduğu ortaya çıkmıştı.

Amber Heard Aquaman 2 filminden kovulsun diye açılan kampanya 3 milyon imzaya yaklaştı

” Remove Amber Heard from Aquaman 2” (Amber Head’ü Aquaman 2’den çıkarın)  başlığıyla açılan imza kampanyasında,  Heard’ün Johhny Depp’e şiddet uygulandığının kanıtlandığı ve meşhur aktrisin 2009 yılında, o dönemki eşi Tasya Van Ree’ye de benzer şekilde şiddet uyguladığı belirtilmiş.
Amber Heard Aquaman 2
Kampanya açıklamasında, Johhny Depp’in Hollywood kariyerinin sona ermesinde Amber Heard’ün aktif çaba gösterdiği belirtilmiş. Johnyy Depp Fantastic Beasts 3 kadrosundan çıkarılmasının ardından, Karayip Korsanları serisine de geri dönmeyeceğini açıklamıştı.

Amber Heard karşıtı kampanyanın 3 milyon imza hedefine ulaşması artık an meselesi gibi görünüyor. Change.org, kampanya hedefine ulaşılması durumunda Amber Heard’ün Aquaman’dan çıkarılmasını talep eden kampanyanın, sitenin en çok destek gören “tepki” kampanyalarından biri olacağını belirtmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu