Sinema/TV - Haberler

Amber Heard karşıtı imza kampanyası 4 milyon imzayı aştı

Amber Heard karşıtı imza kampanyası gün geçtikçe büyüyor. Önce 2 milyon, ardından 3 milyon imza hedefi koyan ve tüm hedeflerine ulaşan imza kampanyasının yeni hedefi 4 buçuk milyon imzaya ulaşmak. Kampanya her geçen gün büyürken,  Amber Heard Aquaman 2 filmindeki rolünün, kamuoyunun tepkisi sebebiyle gittikçe ufaltıldığından yakınmış.

Amber Heard karşıtı imza kampanyası gün geçtikçe büyüyor

Heard ,dava sürecinde yaşadıklarını şöyle ifade etmiş:

” Bu süreçte kariyerimi ayakta tutmak için çok ama çok çabaladım. İş imkanlarından oldum. Hali hazırda içinde bulunduğum işlerden ve kampanyalardan çıkarıldım. İşime devam edebilmek ve kariyerimin en büyük fırsatını, Justice League içerisinde yer alma şansınıı ve Aquaman filminde rol alma imkanını ayakta tutabilmek için çok çalıştım. Boşanma sürecine denk geldiği için justice League’de kalabilmek için çok çaba sarf etmem gerekti.”

Heard, DC ve Warner Bros ile imzaladığı antlaşmanın Justice League, Aquaman, ve Aquaman 2’yi kapsadığını ve Aquaman 2’deki rolünün gün geçtikçe küçültüldüğünü belirtmiş. Heard, Aquaman serisinde prenses Mera’yı canlandırıyor:
Amber Heard karşıtı imza kampanyası
” Senaryonun ilk taslağını ve zaman içerisinde değiştirilen taslaklarını yan yana koyduğumda, Mera’nın aksiyona girdiği sahnelerin büyük oranda kırpıldığını gördüm. Spoiler vermeyeceğim ancak iki karakterin dövüştüğü bir sahnede, benim rolümü fazlasıyla kısmışlar.”

Amber Heard’ın Aquaman 2 filminden çıkarılması için başlatılan kampanya 4 buçuk milyon imzaya ulaşmak üzere. Johnny Depp ise, Fantastik Canavarlar filmindeki Grindelwald rolünü kaybetmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu