Gamescom

Anno 1800 duyuruldu

Ubisoft’un dağımtıcılığını üstlendiği şehir kurma oyunu Anno serisine yeni bir oyun daha katılıyor. Anno 2205 ile gelecek temasını işleyen seri, bu sefer Anno 1800 ile birlikte bizi 1800’lü yıllara götürecek. Ekonomi ve şehir planlaması üzerine kurulu olan oyun, komplike yapısı sayesinde kendisini oyunculara sevdirebilmişti. Diğer şehir planlama oyunlarına göre zor bir yapıda olan Anno serisinin yeni oyunu, Steampunk havasını taşıdığından daha bizim için daha çekici gözüküyor.


Endüstri çağına adım attığımız 1800’lü yıllarda büyük metropoller kurmak için beyin jimnastiği yapacağız. Keza yapımcı ekip, yeni Anno’nun daha derin mekanikler barındıracağını söylüyor. Sandbox anlamında daha geniş bir sistem sunacak olan Anno 1800’ün bazı mekaniklerinin Might & Magic Heroes 7’ye benzediği söyleniyor.

Güzel bir video eşliğinde tanıtılan oyun, Gamescom’dan gelen bilgilere göre 2018’in kış aylarında oyuncuların karşısına çıkacak. Özellikle son dönemde Cities Skylines ile popülerlik kazanan şehir planlama simülasyon oyunlarının arasına yeni bir rakip daha katılması oyuncuları sevindirecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu