Sinema/TV - Haberler

Antonio Banderas, Uncharted filminin kadrosuna katıldı

Ünlü oyuncu Antonio Banderas, Uncharted filminin kadrosuna katıldı. Duyurulduğu günden itibaren hazırlık süreci adeta yılan hikayesine dönen Uncharted filminin prodüksiyon aşaması hızlandı. Filmin kadrosuna Banderas ile birlikte iki oyuncu daha katıldığı açıklandı.

Antonio Banderas, Uncharted filminin kadrosuna katıldı

Daha önce Zorro, Pain and Glory ve Once Upon a Time in Mexico gibi filmlerde boy gösteren Antonio Banderas son olarak Dolittle filminde karşımıza çıkmıştı. Uncharted filminin kadrosuna katılan Banderas’ın filmde hangi rolü üstleneceği ise henüz belli değil. Şahsi fikrim filmin kötü adamı olabileceği yönünde. Banderas dışında filmin kadrosuna Tati Gabrielle ve Sophia Ali de katıldı.

Antonio Banderas, Uncharted filminin kadrosuna katıldı

Daha önce The 100 ve Chilling Adventures of Sabrina gibi projelerde yer alan Tati Gabriella, Emoji filminde ise Addie karakterini seslendirmişti. Sophia Ali’nin oynadığı yapımlar arasında ise Grey’s Anatomy ve The Wilds gibi diziler bulunuyor.

Tom Holland’ın baş rolde yer alacağı Uncharted filminde Mark Wahlberg’ü Victor Sullivan rolünde izleyeceğiz. Uncharted filmi aynı zamanda Playstation Productions’ın da ilk filmi olacak. Sony, Playstation Productions imzası ile ünlü oyun serilerini sinemaya uyarlayacağını açıklamış ve bu uyarlamaların ilk ayağının Uncharted olacağını duyurmuştu. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu