Oyun Haberleri

Arka arkaya 100 Free For All maçı kazanan Halo Infinite oyuncusu gündem oldu

Popüler bir Halo Infinite oyuncusu oyunun multiplayer modunda arka arkaya girdiği 100 Free-For All maçını kazanarak, seriden ilginç anları topladığı bir videoyu Youtube hesabında paylaştı

Remy “Mint Blitz isimli Halo içerik üreticisi daha önce Halo Infinite senaryo modunda uçulmasını sağlayan bir hatayı oyuncular ile paylaşmıştı.

Halo Infinite oyuncusu çoklu oyunculu modda dehşet saçtı

” Arka arkaya 100 oyun kazanmak aşırı stresliydi” ifadelerini kullanan Blitz videoya şöyle devam ediyor ” 90.cı galibiyetimi aldığımda “Eh, 100’üncüye zorlama kendini” diyen arkadaşlarım vardı.”

Remy Mint Blitz’in galibiyet serisi oyuncunun ifadeleriyle “arka arkaya 105 veya 106 galibiyet”in ardından sona ermiş. Ardından karşılaştığı başka bir oyuncuyu ne yaparsa yapsın skor da geçememiş.
 Halo Infinite oyuncusuArka arkaya 100 maçı kazanmak tabi ki hem belli bir seviyenin üstünde yetenek hem de Halo Infinite’ın çoklu oyunculu modunun tam olarak nasıl işlediğine dair derin bilgi gerektiriyor. Blitz, oyun tarzı olarak zırh geliştirmeye yöneldiğini ve the repulsor‘a yönelik bir strateji ile oynadığını belirtmiş.

Remy Mint Blitz’ in ilerleyen tarihlerde çıkacak bir Halo oyunundaki NPC adıyla ölümsüzleştirildiğini görebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu