Sinema/TV - Haberler

Arrow 6. Sezon fragmanı yayınlandı

DC’nin sevilen dizisi Arrow 6. Sezonu ile geri dönüyor. Geçtiğimiz sezon nefes kesen bir final ile bizi şaşırtan dizi, kaldığı yerden devam niteliğinde bir bölüm ile yeni sezonunu başlatıyor. 2012 yılında yayınlanmaya başlayan Arrow, CW’nin en sevilen dizileri arasındadır.

Bir tekne kazası yüzünden terk edilmiş bir adaya düşen playboy Oliver Queen, beş yıl boyunca ölü varsayılır. Aradan geçen beş yıldan sonra şehrine dönen Oliver, arkadaşları ve ailesini çok şaşırtır. Arrow isimli bir kanunsuz olarak geri dönün Oliver, babasının ölmeden önce verdiği listedeki isimleri öldürmeye başlar. Kendi düşüncesi ile adaleti sağladığını düşünen Arrow, bazı vatandaşlar tarafından sevilse de diğer vatandaşlar ve polisler tarafından sevilmez. Daha sonrasında düşünce tarzını değiştiren Oliver, Arrow’u bir kahraman haline getirir.

John Diggle ve Felicity Smoak karakterleri ile bir ekip kuran Arrow, şehri her tehlikeden korumaya yemin eder. Şimdiye kadar beş sezona sahip olan dizi, Batman’in hocası Raj-Al Ghul ve Deathstroke gibi ikonik kötü DC karakterlerini de diziye getirmiştir.

Yayınlanan yeni fragmanı aşağıdan izleyebilrsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu