Oyun Haberleri

Artık PUBG geliştiricilerinin ana odağında önemli konular var

Battle Royale türünde milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran Playerunknown’s Battlegrounds, her geçen gün güncellenmeye devam ediyor. Çeşitli etkinliklerin yanı sıra yeni haritalar var silahlarla oyuncuları memnun etmeye çalışan PUBG Corp. geliştiricileri, oyun hakkında yeni bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre artık geliştiriciler tamamen oyunun performansı, optimizasyonu, sunucu sıkıntıları ve hile ile ilgilenecek.

PUBG geliştiricileri artık optimizasyonla ilgililenecek

Çıktığını günün üstünden bu zamana kadar 1 seneyi geride bırakan Playerunknown’s Battlegrounds geliştiricilerinin, bu tarz sıkıntıları çözmek için neden bu kadar beklediğini anlamak gerçekten güç. Hali hazırda konsol tarafında sıkıntılarla boğuşan yapım, uzun bir süre Xbox One tarafında 1.0 sürümüne geçemeyecek gibi gözüküyor. Her bir yeni yamada farklı hatalar keşfettiklerini belirten geliştiriciler, artık bu performans hatalarına daha çok vakit arayacaklarını belirttiler.

GPU kullanımı tarafında sıkıntılar yaşayan oyun, hala performansın büyük bir bölümünü CPU tarafına yüklüyor. Bu yüzden hala oyunda FPS sıkıntıları yaşanmakta. Ayrıca hile kullanımının önünü alamayan geliştiriciler, bu sebepten dolayı oyuncularının büyük bir bölümünü Fortnite‘a kaptırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu