Anime/Manga

Ash Ketchum, 22 yıl sonra Pokemon Ustası oldu

Dünyanın en çok bilinen manga ve anime serilerinden bir tanesi olan Pokemon‘un hikayesinde yıllardır beklenen olay gerçekleşti. Oyun olarak hayatımıza giren ve sonrasında manga ve animeleri yapılan serinin son anime bölümünde Ash Ketchum, 22 yıl sonra Pokemon Ustası oldu. 2000’li yılların başlarında ülkemizde de sıkı sıkıya takip edilen Pokemon’un anime serisinde Ash Ketchum’un nihayet hedefine ulaşması, izleyicileri sevindirdi.

Ash Ketchum, 22 yıl sonra Pokemon Ustası oldu

Pokemon Sun & Moon serisinin 139. bölümünde Ash‘in, Gladion ile verdiği mücadele sonucunda karakterimiz, ustalık rütbesine erişmeyi başardı. Karakterin bu seviyeye ulaşması için yapımcıların hikayeyi devam ettirmek için beklediği tahmin ediliyor. Sun & Moon serisini sona erdirmeyen yapımcılar ise bundan sonra Ash’in daha farklı hikayelerini anlatacak.

Pokemon Animesi

Pokémon animesi ve filmleri, Pokémon oyunlarını esas alsa da oyunlardan farklı konuları işler (“Pokémon Yellow” haricinde, bu oyun animedeki konuları izler). Animede Ash Ketchum (Japonya’da Satoshi) isimli ana karakterin Pokémon Ustası olma yolundaki maceraları anlatılır. Kendisine Pokémonları ve birkaç arkadaşı da eşlik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu