Oyun Haberleri

Ash vs Evil Dead – 3. sezon geliyor

Kült korku komedi serisi Evil Dead’in TV dizisi Ash vs Evil Dead, 3. sezonuyla Amerikalı Starz kanalında izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ashley Williams ve arkadaşlarını bir kez daha Ölümün Kitabı ve yaratık ordularına karşı savaşırken izleyeceğiz. Gerçi tüm bu olayların tekrar hortlamasının sebebi de Ash’in saçma bir partisiydi ya, neyse (İyi ki yapmış!)…

Ash vs Evil Dead’in 3. sezonu muhtemelen önümüzdeki Cadılar Bayramı itibarıyla başlayacak ve 10 bölüm sürecek. Ash ve arkadaşları, ikinci sezonda Ash’in kasabası Jacksonville’ı ziyaret etmiş ve yine kan gövdeyi götürmüştü. Spoiler vermesek daha iyi!

Gelen bilgiler, dizinin 2. sezon premier bölümünün ilk gecede 733 bin kişi tarafından izlendiği ve bu rakamın da ilk sezon premier bölümüne kıyasla %14 daha fazla olduğu yönünde. Haliyle daha çok yetişkin kesimin tercih ettiği bir dizi.

Tıpkı orijinal filmlerde olduğu gibi dizide de Ash rolünde yine Bruce Campell’ı izleyeceğiz. Dizinin yapım kadrosunda da Sam Raimi ve Ivan Raimi kardeşler var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu