Oyun Haberleri

Assassin’s Creed 2 Remake UE5 ile nasıl görünüyor

Ezio’yu özlediniz mi? Biz çok özledik. Sürekli çıkan Assassin’s Creed 2 Remake söylemleri her seferinde yalanlanıyor olsa da bu oyunun fanları için bir engel değil. Assassin’s Creed 2 Remake, Unreal Engine 5 ile baştan yapıldı. TeaserPlay tarafından hazırlanan video, oyunu baştan sona elden geçirmiş.

Assassin's Creed 2 Remake Unreal Engine 5 ile baştan yapıldı

Assassin’s Creed 2 Remake Unreal Engine 5 ile baştan yapıldı

Videonun ana odağı ortamları güncellemek olsa da Ezio üzerinde de çalışmayı ihmal etmemişler. Rönesans İtalya’sında geçen yapımda, Ezio’nun da modellemesi yapılmış. Her ne kadar yüz animasyonları, çevre animasyonları kadar başarılı olmasa da sonuçta Ezio. Her türlü gideri var.

TeaserPlay, hazırladıkları Unreal Engine 5 sürümünü yayınlamayı planlamıyorlar. Sadece oyunun nasıl göründüğünü göstermek için hazırlayıp bir video yayınlamışlar sadece. Daha önce de Red Dead Revolver, Far Cry 7, Dark Souls 4, Half-Life 2 ve Resident Evil 4 gibi oyunlar için demolar hazırlayan grubun Youtube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

Umarız bu videoyu Ubisoft da görür ve yıllardır ardı arkası kesilmeyen söylentilere bir cevap olarak Assassin’s Creed 2 Remake için bir adım atarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu