Oyun Haberleri

Assassin’s Creed Odyssey ile ilgili ilk bilgiler sızdırıldı

Dünya çapında milyonlarca oyuncuya hitap eden efsane Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Assassin’s Creed Odyssey ile ilgili bazı yeni bilgiler sızdı.

Serinin yeni oyunu ile ilgili bilgiler PlayStation Store üzerinden sızdı

Gerek hikayesi gerekse oynanışı ile kendini diğer oyunlar arasından sıyırarak ön plana çıkarmayı başaran ve oyuncular tarafından oldukça sevilen Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Assassin’s Creed Odyssey ile ilgili bazı bilgiler PlayStation Store üzerinden sızdı. Bir Reddit kullanıcısının paylaştığı PlayStation Store görselinde, oyuncuların kendi kaderlerini çizecekleri ve efsane bir Spartalı kahraman olma yolunda ilerleyecekleri destansı bir hikayeyi yazacaklarından bahsediliyor.

Assassin’s Creed Odyssey, oyuncuları her seçimin önemli olduğu ve inanılmaz maceralar yaşayacakları bir dünyaya sürüklemeye hazırlanıyor. Ailesi tarafından reddedilen karakterin geçmişi ile ilgili gerçeği ortaya çıkarmak için, oyuncular sıradan paralı bir askerden, efsanevi bir Spartalı olan kahramanın macerasına tanıklık edecekler. 

Son olarak Ubisoft, E3 2018 basın toplantısında oyunun ilk videosunu yayınlayacak ve muhtemelen oyun ile ilgili daha fazla detay ve görseli oyun severler ile paylaşacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu