Oyun Haberleri

Assassins Creed Valhalla AMD tarafından ücretsiz verilebilir

Genelde bu tür haberleri ekran kartları için görürdük. Şu model ekran kartını aldığınız zaman yanında bu oyun hediye tarzında. Fakat bu yıl işlemci yarışı sert geçiyor. AMD ise Assassins Creed Valhalla ile bir adım öne geçmek istiyor.

[reklam=496]

AMD Ryzen 7 ve Ryzen 9 serisi işlemcileriyle Assassins Creed Valhalla ücretsiz verilebilir

Bildiğiniz üzere Intel, 10. nesil işlemcilerini satışa çıkardı. Bununla beraber AMD bu yılın sonunda Ryzen 4000 serisi işlemcilerini tanıtacak. Bir aralar AMD’nin bu yıl içerisinde böyle bir hamle yapmayacağı söylensede daha sonradan AMD direkt olarak bu bilgileri yalanladı. Şimdiyse AMD ara işlemciler olarak piyasayı boş bırakmamak için XT model işlemcilerini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Bu işlemciler daha yüksek frekansda çalışan fakat aynı çekirdek ve izlek değerlerine sahip işlemciler.

Aşağıdaki işlemcilerden birini satın aldığınız zaman Assassins Creed Valhalla için dijital bir kopyaya sahip olacaksınız. Bu oyunun kalıcı olarak sizin olacağı anlamına geliyor.

  • AMD Ryzen 9 3950X
  • AMD Ryzen 9 3900XT
  • AMD Ryzen 9 3900X
  • AMD Ryzen 7 3800XT
  • AMD Ryzen 7 3800X
  • AMD Ryzen 7 3700X

Assassins Creed Valhalla AMD tarafından ücretsiz verilebilir

Bu promosyon henüz başlamadı. AMD’nin Ryzen 3000XT işlemcilerini 7 Temmuz tarihinde ortaya çıkarması planlanıyor. Xbox Series X, PlayStation 5 ve PC için geliştirilen Assassins Creed serisinin son oyunu Assassins Creed Valhalla viking temasına sahip olacak. Oyun Xbox Series X üzerinde 4K 30 fps olarak çalışacak. Oyunun çıkış tarihi ile alakalı Cyberpunk 2077’ye olan yakınlıktan dolayı bazı çekinceler mevcuttu. Fakat Cyberpunk 2077 geçtiğimiz günlerde tekrar bir erteleme aldı. CD Projekt için bir oyun gerçek anlamda hazır olmadan satışa çıkamıyor.

15 Ubisoft stüdyosu tarafından geliştirilen Assassins Creed Valhalla oyunu AMD işlemciler ile birlikte verilirse Intel işlemci satışlarında son kullanıcı tarafında zorlanacaktır. Şimdilik genel kullanıcı düşüncesi AMD işlemcilerin fiyat performans konusunda bir tık daha iyi olduğu yönünde. Fakat Intel 10. nesil işlemciler ile özellikle oyun konusunda oldukça iyi işler başarmakta. Fakat Intel işlemcilerin güç tüketimi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu