Oyun Haberleri

Assassin’s Creed yapımcısının yeni oyunundan video geldi

Assassin’s Creed serisini yakından takip ediyor ya da serinin büyük bir hayranıysanız Patrice Desilets ismini eminim ki duymuşsunuzdur. Prince of Persia: The Sands of Time oyunu dışında Assassin’s Creed serisinin de fikir babalarından biri olan ve Brotherhood’a kadar seriye yön veren Patrice Desilets, 2015 yılında yeni oyununun da duyurusunu gerçekleştirmişti. İşte birkaç haber dışında uzun süredir sesi çıkmayan oyun için yeni bir video paylaşıldı.

Oyunun ana mantığı insanoğlunun gelişimi üzerine odaklanmış durumda. Yani bir nevi evrim teorisinden yola çıkacak ve her bölümde bu gelişimin önemli bir parçası haline geleceğiz. Bu bağlamda ilk olarak bölümler halinde satılması planlanan oyun için bu plandan vazgeçilmiş. Yani tamamlandığında bir bütün olarak karşımıza çıkacak.

Oyunun yeni videosuna baktığımızda ise az önce söylediğim evrim teorisi bölümünü de andırdığını söyleyebiliriz. Zaten oyunun logosuna baktığımızda da bu gelişimin evrelerinin resmedildiği net bir şekiled gözüküyor. Oyunun bu yeni videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu