Oyun Haberleri

ATV’nin GTA IV cahilliği dünya oyun basınına yansıyor (Güncellendi)

Güncelleme: ATV dün akşam yayınlanan haber bülteninde yapmış oldukları bu hatadan dolayı tüm izleyenlerinden özür diledi. Biz de kendilerini bu davranışlarından dolayı tebrik ediyoruz.

Haberin orjinali: Ülkemizde özellikle haber kanallarının oyunlara olan bakış açısı malum. Yaşanan en ufak bir olayda suçu video oyunlarına atmakta sakınca görmeyen basınımız dün gece trajı komik bir durumla daha karşımıza çıktı. Muhtemelen birçoğunuzun sosyal medya hesaplarından gördüğü bu haberde, ATV muhabiri Fetö terör örgütüne ait olduğu söylenen bir not defterini gösteriyor ve bu not defterinde bulunan GTA IV hilelerini terör örgütünün önemli şifreleri zannediyor.

Buraya kadar herşey normal diyemiyorum çünkü gerçekten trajı komik bir durum. Haberin çekilmesinden montaj aşamasına, hatta yayınlanma aşamasına kadar kimsenin bu denli büyük bir hatayı farketmemiş olması bizi dünya oyun basınına da rezil edeceğe benziyor.

Olayı sayfalarına taşıyan başta Kotaku olmak üzere birçok forum ve site yapmış oldukları haberlerin altına bu durumun bir şaka olabileceğini de not düşmüş. Gerçekten baktığımızda inanılması güç bir haber olduğu için editörler de emin olamamışlar tabi ki. Yapılan haberlere doğal olarak birçok yorum da geliyor. Olayı tıpkı bizim bulduğumuz gibi oldukça komik bulup Ti’ye alanların sayısı da oldukça fazla.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu