Sinema/TV - Haberler

Avatar 2 fragmanı sonunda yayınlandı

Uzun süredir yapım aşamasında olan Avatar 2 fragmanı sonunda yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde Avatar: The Way of Water filmi olarak gösterime gireceği açıklanan yapımın bu ilk fragmanına baktığımızda birçok önemli sahneye yer verildiğini görüyoruz. Filmin bu ilk fragmanına ve yayınlanan posterine aşağıdan göz atabilirsiniz. 

Avatar 2 fragmanı nihayet karşımıza çıktı

Filmin fragmanına baktığımızda Pandora’nın tüm güzelliklerini karşımıza çıkaran bazı sahneler ile karşılaşıyoruz. İnsan yerleşkeleri dışında ayrıca çocuklar da bu fragmanda bir hayli ön planda tutulmuş. Daha önce filmin aile konusunu işleyeceği de açıklanmıştı.

16 Aralık 2022’de gösterime girecek olan filmde Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement ve Kate Winslet gibi önemli oyuncular yer alıyor.

Avatar 2 fragmanı sonunda yayınlandı

Avatar filmlerinin isimleri de daha önce sızdırılmıştı;  Avatar: The Way Of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider ve Avatar: The Quest For Eywa şeklinde olan isimler için James Cameron bir açıklama yapmış ve “Bu isimleri ne doğrulayabilirim ne de inkar edebilirim. Bu başlıklar yapım aşamasında düşünülen isimler fakat gösterim tarihine kadar değişme ihtimalleri de bulunuyor.” demişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu