Oyun Haberleri

Avengers 4 filmi ve Infinity War arasında kaç yıl ara olacak?

Marvel fanlarının büyük bir heyecanla beklediği Avengers 4 filmi için ilgi çekici bir söylenti daha geldi. Söylentiye göre yeni filmin senaryosu, Infinity War‘un tam 5 sene sonrasında geçecek. Infinity War’da yaşanan çarpıcı olayların ardından geçen 5 senede neler yaşandığı ise merak ediliyor. Çünkü aradan geçen 5 senede Thanos’un hüküm sürdüğü dünyanın ardından Thanos‘a nasıl bir savaş açılacak, şimdiden merak konusu oldu.

Avengers 4 filmi ne zamanda geçecek?

Daha öncesindeyse filmin bekleyen izleyiciler, Avengers 4‘ün, Infinity War’un hikayesinden sadece bir iki ay sonrasında geçeceğini tahmin ediyordu. Çünkü Avengers ve Thanos arasında başlayan savaş henüz sonlanmadı. Her ne kadar hikaye gereği senaryoda hayatını kaybetmiş kahramanlar olsa da, bu kahramanların tekrar dirileceği de tahminler arasında bulunuyor.

Tüm bunların yanında MCU Cosmic’e göre yeni filmin adı ise Avengers: Annihilation olacak. Fakat Marvel’ın, Annihilation adında 2006 yılında çıkardığı bir çizgi romanının olduğunu da unutmadan belirtelim. Ayırca filmi bekleyen çoğu Marvel hayranı izleyicisi, bu tarz söylenti haberlere inanmıyor ve Marvel’ın resmi açıklamasını bekliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu