Sinema/TV - Haberler

Avengers 4 filminin merak edilen adı yanlışlıkla sızdırıldı

Avengers 4‘ün merakla beklenen ismi sonunda sızdırılmışa benziyor. Avengers: Infinity War, gösterime girdiği andan itibaren gözler serinin devam halkasına çevrilmiş durumda. Her ne kadar Ant-Man and the Wasp ve Captain Marvel ile hikaye adına yeni kırıntılara ulaşacak olsak da, Marvel hayranları Avengers 4 olarak anılan filme kilitlenmiş durumda. Hali ile filmin konusu kadar ismi de fazlasıyla merak ediliyor. işte geçtiğimiz saatlerde de filmin adı ile ilgili büyük bir sızıntı yaşandı.

Avengers 4’ün adı End Game mi olacak?

Filmin ismi ile ilgili aslında ortaya birçok teori ve tahmin atılmış durumda. işte bunlardan birisi de Avengers: End Game olmuştu. Marvel filmlerinde çalışan Trent Opaloch ise yanlışlıkla Avengers 4’ün adını sızdırmışa benziyor. Daha önce Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War filmlerinde çalışan Opaloch, kendi bilgileri ile paylaştığı bir listede yer aldığı Avengers 4 filminin adını Avengers: End Game olarak listelemiş. 

Bu ismin daha önce tahminlerde yer almasının en büyük sebebi ise Doctor Strange karakteri olmuştu. Iron Man ve Doctor Strange arasında geçen bir diyalog sırasında Stephen’ın Tony Stark’a sarfettiği “We’re in the end game now” sözlerine tanıklık etmiştik. Tabi bu isim Avengers 4 rojesi için kullanılan bir kod isim de olabilir. Bu konuda son sözü ise tabi ki Marvel yetkilileri söyleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu