Sinema/TV - Haberler

Avengers 4 için ilk konsept tasarımları sızdırılmış olabilir

Öncelikle her zaman olduğu gibi Infinity War izlemeyenlere Spoiler uyarısını yapalım. Avengers: Infinity War‘un şok eden sonundan sonra gözler tabi ki henüz adı belli olmayan Avengers 4 filmine çevrilmiş durumda. Tabi öncesinde Ant Man and the Wasp dışında Captain Marvel filmiyle de karşılaşacağız. Her iki karakterin de Avengers 4‘te yer alması ve önemli bir rol oynaması bekleniyor. Özellikle Infinity War‘un gizli sonunu düşünecek olursak anahtarın Captain Marvel olduğunu da söyleyebiliriz. İşte bu kadar merakla beklenen yeni Avengers filmine dair dedikodular da gelmeye başladı.

Avengers 4 için konsept tasarımları sızdırıldı

3 Mayıs 2019’da gösterime girecek olan Avengers 4 için bugün bazı görseller ortaya çıktı. Henüz kaynağı belli olmayan bu konsept tasarımlarının Avengers 4‘e ait olduğu iddia ediliyor. Tabi Disney ya da Marvel tarafından konu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadığı için sızdırılan görselleri şimdilik dedikodu olarak kabul ediyoruz. Yani doğrulama olmadığı için hayran yapımı çizim olma ihtimalleri de var.

Avengers 4‘e ait olduğu iddia edilen görsellere baktığımızda ise ilk görselde hayatta kalan kahramanları bir arada görüyoruz. Thor, Nebula, Iron Man, Rocket, Black Widow, Hulk, Captain America ve War Machine gibi Infinity War‘da gördüğümüz karakterler dışında Ant-Man, Hawkeye ve tabi ki Captain Marvel bu konsept tasarımında yer alıyor. Ayrıca bu ilk görselde Hulk‘ın giymiş olduğu kostüm de dikkat çekici.

2. görselde ise sadece Thanos‘u görüyoruz. Infinity Gauntlet sapasağlam elinde takılı duran Thanos, ayrıca daha önce görmediğimiz yeni bir silahı da elinde tutuyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu