Sinema/TV - Haberler

Avengers 4’ün çekimleri başladı

Marvel şu sıralar tamamen Thanos hikayesine odaklanmış durumda. Sinematik evrenin yıllardır ortak noktası olan Thanos, nihayet Infinity War filminde teşrif edecek. Karakterin ortalığı nasıl dağıttığını Comic Con fuarından sızdırılan fragman ile görmüştük. işte bu dağınıklık sonrası yaşanacakları ve hikayenin gidişatını ise bir sonraki Avengers filminde göreceğiz.

İşte Avengers: Infinity War filminden tam bir yıl sonra gösterime girecek olan Avengers 4 filminin çekimlerine başlandığı açıklandı. Filmin yönetmenliğini yapan Russo kardeşler, Facebook hesapları üzerinden paylaştıkları bir görsel ile filmin çekimlerinin başladığını resmen duyurmuş oldular. Avengers 4’ün en önemli tarafı ise sinematik evrende 4. fazın gidişatını etkileyecek olması. Yani Infinity War ile birlikte 3.faz sona ermiş olacak. Avengers 4’te rol alacağı kesinleşen isimler şu şekilde;

Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scalett Johansson, Chris Hemsworth, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olson, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Josh Brolin ve Paul Rudd. Filmin 3 Mayıs 2019’da gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu