Sinema/TV - Haberler

Avengers: Endgame spoiler’ı veren gence meydan dayağı

Marvel hayranlarının merakla beklediği Avengers Endgame filmi geride bıraktığımız gün vizyona girdi. The Infinity Saga hikayesinin sonunu anlatan film, genel olarak hayranları memnun etmeyi başardı. The Infinity Saga’nın hikayesinde oldukça önemli bir kısmı anlatan filmle alakalı bu kez ilginç olay ortaya çıktı. Global olarak 26 Nisan‘da vizyona giren Avengers Endgame filminin Hong Kong gösterimlerinde ortaya çıkan olayın nedeni ise spoiler oldu. Filmin bilet sırasında filmin sonunu söyleyen genç, etrafta bulunan Marvel hayranları tarafından dövüldü.

Avengers: Endgame spoiler’ı veren gence meydan dayağı

Hikayenin sonunu yıllardır bekleyen Marvel hayranları, Avengers fanı gencin verdiği spoiler sonrasında oldukça sinirlendi. Ana karakterler açısından kritik olayları beyaz perdeye taşıyan filmde çok önemli spoiler sahneleri bulunuyor. Eğer filmi hala izlemediyseniz, spoiler yemeden izlemenizi tavsiye ediyoruz. Yine de filme spoiler yiyerek giden kişiler, filmde oldukça eğlendiklerini belirtiyor.

Yaklaşık 11 yıllık bir maceranın sonunu anlatan filmin sonrasında hikayeyi yeni Spider Man filmi sonlandıracak. Bakalım Avengers Endgame, gişede nasıl bir başarı elde edecek? İlerleyen aylarda göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu