Sinema/TV - Haberler

Avengers fanları bu kez NASA ve Elon Musk’tan yardım istedi

Avengers Endgame‘in yayınlanan yeni fragmanı, Marvel hayranlarını fazlasıyla mutlu etti. Uzun zamandır fragmanı bekleyen Marvel hayranları için, nihayet bekledikleri fragmana kavuştu diyebiliriz. Infinity War filminin devamını anlatan yeni filmde ortadan kaybolan iki önemli kahramanın geri dönüşünü göreceğiz. Fragmanın en dikkat çekici sahnesi olan Tony Stark‘ın uzayda hapis kalmış bir halde Pepper Potts‘a mesaj göndermesi, Twitter’da en çok konuşulan olaylardan bir tanesi haline geldi.

Marvel hayranları NASA ve Elon Musk’tan, Tony Stark’ın kurtarılmasını istedi

Fragmandan sonra Marvel hayranları, NASA’ya Twitter üzerinden Tony Stark’ı kurtarması için tweet’ler atmaya başladı. Sonrasındaysa NASA, kendine soru soranları kırmayarak, Tony Stark‘ı kurtarmak için Avengers‘ın kendileri ile iletişime geçmeleri gerektiğini belirtti. Bu yanıtın ardından Avengers hayranları, Elon Musk’tan yardım istedi… Elon Musk‘tan şu ana kadar istedikleri cevabı alamayan Avengers fanları, bakalım bu tutumu daha ne kadar sürdürecek? Merak ediyoruz.

Sosyal medyayı oldukça etkin bir şekilde kullanan Elon Musk’ın bu soruları cevapsız bırakacağını düşünmüyoruz. Ancak yine de kendisi böylesine bir gereksiz sayılabilecek bir olay için fazlasıyla meşgul bir adam gibi duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu