Sinema/TV - Haberler

Avengers: Infinity War’ın 2. fragmanı sonunda yayınlandı

Avengers: Infinity War‘un ya da Türkçe adı ile Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı filminin beklenen 2. fragmanı en sonunda yayınlandıı. Birkaç haftadır ha geldi ha gelecek diye beklediğimiz ve Marvel Youtube hesabından çıkamadığımız bu yeni fragman, filme dair birçok yeni sahneyi de barındırıyor.

Avengers: Infinity War fragmanı yayınlandı

Filmin bu yeni fragmanı Gamora‘nın Thanos‘un amacını anlattığı cümleler ile başlıyor. Daha sonra ise Doctor Strange‘e ev sahipliği yapan Sanctum Sanctorum camında dünyaya doğru gelen bir cismin yansımasını görüyoruz. Tabi ki bundan sonra karakterler arasındaki bazı diyaloglara ve aksiyon sahnelerine de yer verilmiş. Tabi fragmanda Gamora’nın ufaklığı, geçtiğimiz yaz ComicCon fragmanında yer alan Thor’un kafasının Thanos tarafından sıkıldığı ve savaş sahneleri dışında Doctor Strange’in zor anları da dikkat çekiyor. Fragmanın sonundaki Kaptan Amerika ise eminim benim gibi tüm Marvel hayranlarını coşturmuştur.

Avengers: Infinity War hakkında

Marvel hayranının beklediği gün geldi ve Russo kardeşler, yayınlanması için yalvarmamıza ramak kalan Infinity War fragmanını yayınladı. Marvel sinematik evreninin bütün filmlerinin birleşeceği nokta olacak olan Avengers: Infinity War için Marvel tam 10 yıldır hazırlanıyor. Neredeyse tüm Marvel filmlerinde yer alan Infinity taşlarını arayan titan Thanos, sonunda tahtından kalkıp, ben kendim yaparım diyecek ve dünyaya inecek. Merakla beklenen Avengers: Infinity War, 27 Nisan 2018’de vizyona girecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu