Sinema/TV - Haberler

Avengers Secret Wars ve The Kang Dynasty duyuruldu

Avengers Secret Wars ve The Kang Dynasty, Marvel Sinematik Evreni Faz 5 ile birlikte geliyorlar. Marvel, bu sabaha karşı gerçekleştirdiği panelde, MCU Faz 5’i duyuran devasa bir sunum gerçekleştirdi. Marvel başkanı Kevin Fiege’a göre Avengers: Endgame son Avengers filmi olacaktı, kahramlarımız bir daha bir araya gelmeyecekti. Pek öyle değilmiş gibi gözüküyor.

Avengers Secret Wars ve The Kang Dynasty 2025 yılında vizyona girecekler

Kevin Fiege, San-Diege Comic Con 2022 sunumunun ardından Deadline’a verdiği röportajda, Joe ve Anthony Russo kardeşlerin seriye dönüp dönmeyeceğine dair soru işaretleriin ortadan kaldırdı:

” Russo kardeşlerin bu projeler ile bir ilgisi yok. Bu konuda gayet net konuşmuşlardı. Onlar bizi, biz de onları seviyoruz. Birlikte çalışacak bir proje istiyoruz ancak bu, o proje olmayacak.”
Avengers Secret Wars ve The Kang Dynasty
Russo kardeşlerin, Marvel Sinematik Evreni’ne dönmeleri ve özellikle de Avengers: Secret Wars’u yönetmeleri uzun süredir istenen bir şey olsa da, konuya dair net açıklama yapmaktan kaçınmışlardı. İlk cildi 1984 yılında yayınlanan Secret Wars,  12 sayı sürmüş ve Avengers, X-Men ve Fantastik Dörtlü’yü bir araya getirmişti. Bu dev ekibin karşısında da uzaylı bir tehdit bulunuyordu. Daha sonraları Venom olarak adlandırılacak olan symbiote’da bu seri ile Marvel evrenine girmişti.

Avengers: The Kang Dynasty 2 Mayıs 2025’de, Avengers: Secret Wars ise 7 Kasım 2025’te vizyona girecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu