Oyun Haberleri

Bandai Namco Gamescom 2017’de birden çok oyun duyuracak

Gamescom, dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri. Oyun geliştiricilerinin, E3’den sonra daha çok yeni oyun duyurduğu ya da E3’deki oyunlarına daha çok içerik açıkladığı bir etkinlik. Bugün yaptıkları duyuruda Bandai Namco, Almanya’da gerçekleşecek olan Gamescom’da birden çok yeni oyun duyuracaklarını açıkladı.

Fuar alanında oyuncular tarafından oynanabilecek olan oyunlar ise şöyle, Project CARS 2, Ni no Kuni II: Revenant Kindom, Dragon Ball FighterZ, Naruto to Boruto: Shinobi Striker, Ace Combat 7: Skies Unkown ve Little Nightmares. Bu saydığımız oyunları Ağustos’un 22’si ve 26’sı arasında oyuncular için erişime açacak olan Bandai Namco, bunun yanında panelinde yeni oyunlarını duyuracak.

Eğer Bandai Namco’nun Loyalty programına üyeyseniz, Tekken 7’yi ve Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory’yi ilk deneyenlerden olabileceksiniz. Mobil oyunları da bulunduracak olan panelde, Tales of the Rays, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Blazing, Dragon Ball Z Dokkan Battle ve Sword Art Online: Memory Defrag’i oyunculara sunacak.

Paneli kesinlikle takip etmemiz gerektiğini belirten Bandai Namco, mevcut oyunları için de yeni videolar yayınlanacağını belirtti. Gamescom 2017, 22 Ağustos’da başlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu