Oyun Haberleri

Batman: The Enemy Within duyuruldu

Batman dedik mi akan sular durur. Sevilen karakter, Batman: The Telltale Series ile ikinci sezonuna kavuşuyor.Hem de tahmin ettiğinizden daha yakın. Bir önceki oyunu gibi, yine 5 bölümden oluşacak olan oyunun ilk bölümü 8 Ağustos’ta yayınlanacak.

Yeni sezonun ilk bölümü olan “The Enigma”(adı üstünde), bize sevilen kötü adam Riddler’ı veriyor. Oyunda, Gotham’a geri dönen Riddler’ın, yine Batman üzerinde kendisinin daha zeki olduğunu kanıtlamak için yaptığı, bazen eğlenceli bazen de gerilim dolu bilmecelerini çözmeye çalışacağız. Batman dedik akla gelen ikinci isim Joker da oyunda olacak. Joker, Mark Hamill’dan sonra en iyi ikinci isim olan, Troy Baker tarafından seslendirilecek.

Telltale’in oyunu tanıtırken“Batman’in hangi yeni dostlarına güveneceksiniz? Ve Bruce Wayne’i ne kadar karanlığa sürüklecekesiniz?” dedi. İlk oyunun kayıt dosyalarını saklıyorsanız, size iyi bir haberim var. Batman: The Enemy Within’e ilk oyundaki save dosyanızla devam edebileceksiniz. Bu sayede yeni sezonda, ilk oyundaki seçimlerinizin etkisi devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu