Oyun Haberleri

Battle for Middle-Earth Remake için yeni videolar geldi

The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth serisi Yüzüklerin Efendisi için yapılmış en iyi oyunların başında geliyor. Doğal olarak güç yüzüğünün peşinden koşturan hayranların da favorisi durumunda. İşte oyun bu kadar sevilince ve devamı da gelmeyince bir grup oyun sever bir araya gelmiş The Battle for Middle-Earth Reforged isimli Remake için düğmeye basmıştı. Bir süredir geliştirme aşamasında olan oyun için iki yeni video daha yayınlandı.

The Battle for Middle-Earth Remake için yeni videolar geldi

Unreal Engine 4 grafik motoru ile yeniden ele alınan The Battle for Middle-Earth, grafiklerin yanı sıra yapılan bazı iyileştirmelerle de karşımıza çıkacak. Daha önce yayınlanan videolarda Udun Alevi Balrog gibi güncellemelerin oyunda nasıl gözüktüğüne yer verilmişti. Yeni videolarda ise Isengard Kulesi ile birlikte buradaki yapıların animasyonlarına yer verildiğini görüyoruz. Videolarda hem kuleye hem de diğer yapıların nasıl gözüktüğüne, yapılma ve Orc animasyonlarına da yer verilmiş.

Yeni demosu için bekleme aşamasında olduğumuz The Battle for Middle-Earth Reforged için hala net bir çıkış tarihi yok. Dahası oyunun geliştirme aşamasında EA Games tarafından da bir açıklama gelmiş değil. Bildiğiniz gibi  The Battle for Middle-Earth oyun hakları hala EA Games’in elinde bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu